Behandelingen

Bij uw eerste bezoek stel ik u een aantal algemene vragen over uw gezondheid en eventuele klachten aan uw voeten. Tevens vragen over eventuele ziektes en de gegevens van uw huisarts.

Met deze informatie stel ik een behandelplan op.
Uw eerste afspraak neemt door deze intake iets langer in beslag.Standaard Pedicurebehandeling
± 45 minuten

Bij een standaard pedicurebehandeling worden uw voeten gedesinfecteerd, nagelomgeving gereinigd, nagels geknipt, eelt en likdoorns verwijderd en eventuele schimmelnagels, ingroeiende nagels behandeld. Na de behandeling worden uw nagels en voeten gereinigd en worden de voeten ingesmeerd met een voetencrème.Striplac Alessandro© behandeling van de nagels
± 60 minuten

Alessandro striplac© is een peel-off UV/LED nagellak. Dat wil zeggen dat deze nagellak aangebracht wordt met een UV of LED lamp. Laagje voor laagje wordt het aangebracht en steeds tussendoor uitgehard onder de lamp.

De nagellak is luchtdoorlatend en niet slecht voor de nagels. Verwijderen van deze striplac is eenvoudig. Als een striplaagje is het los te halen van de nagel. Geen remover of frees nodig.

Alessandro striplac© is er in diverse kleuren.

Indien een nagel eerder eraf valt is het mogelijk om deze apart weer aan te brengen. Ook is het mogelijk om gewone nagellak in dezelfde kleur bij te kopen in de praktijk.Pedicure Deluxe
± 100 minuten

Bij deze behandeling krijgt u eerst een standaard pedicure behandeling en vervolgens kunt u uw nagels laten lakken met Alessandro Striplac©.

Deze lak wordt in meerdere lagen aangebracht met een UV lamp. De gellak zit minimaal 4 weken. Ideaal in het voorjaar en in de zomer. Uw nagels zien er altijd prachtig uit.


Deelbehandeling
± 15 tot 30 minuten

Indien alleen sprake is van één ingroeiende nagel, één likdoorn/eelpit of één eeltplek kan gekozen worden voor een deelbehandeling. In dat geval wordt alleen de ingroeiende nagel, de likdoorn/eeltpit of eeltplek verwijderd. Er vindt geen verdere behandeling plaats.

Afhankelijk van de klacht kan de tijd varieren van 15 minuten tot 30 minuten.Eenvoudige nagelreparatie by Gehwohl©
± 15 minuten per nagel

De beschadigde of afgebroken nagel wordt met de Gehwohl© Nagelmasse gerepareerd. Deze behandeling is ook geschikt voor schimmelnagels, in de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Deze nagels hebben vaak een geelbruine kleur en/of een doffe, brokkelige nagelplaat.

Het loszittende deel van de nagelplaat wordt weggefreesd, waarna de gel in laagjes aangebracht wordt. Kleine plekjes aan de nagels kunnen hiermee weggewerkt worden. Op deze Nagelmasse kan eventueel een nagellak worden aangebracht.

Eenvoudige nagelreparatie vindt meestal plaats gecombineerd met een standaard pedicurebehandeling.